Skip to content

Vragen over het HortiQ certificaat?

Vragen over het HortiQ certificaat?

HortiQ certificaat volgens BRL 8001

IMR ondersteunt bij het behalen van het HortiQ certificaat volgens BRL 8001

HortiQ BRL 8001 is bedoeld voor organisaties die installaties, systemen en diensten aan de glastuinbouwsector leveren voor transport, CO2, regel-, warmte- en watertechniek.

Het keurmerk voor (toe)leveranciers in de glastuinbouw

Zowel de tuinbouwkas zelf als de installaties die daarin worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Voor organisaties die zelf tuinbouwkassen en installaies ontwerpen en produceren is hiervoor het HortiQ certificaat volgens BRL 8000 geïntroduceerd. Bij HortiQ BRL 8001 gaat het om leveranciers en/of fabrikanten van techniek in de tuinbouw, die zelf geen ontwerpactiviteiten ontplooien en/of waarvan de producten niet binnen een van de deelgebieden van de BRL 8000 vallen.

Stel uw vraag

Systeemcertificaat

Het HortiQ certificaat volgens BRL 8001 is een systeemcertificaat waarbij het zowel de organisatie- en kwaliteitsborging als de productkwaliteit waarborgt. Dit initiatief van AVAG, het platform van tuinbouwtoeleveranciers, bevestigt de leidende positie van de Nederlandse glastuinbouwsector. Het certificaat garandeert klanten hoogwaardige producten en diensten van leveranciers, en fungeert als een onafhankelijk en objectief kwaliteitssysteem voor kassenbouwers, installatiebedrijven en andere leveranciers in de glastuinbouw.

Waarom kiezen voor IMR:

  • We maken een duidelijk stappenplan voor het behalen van het certificaat;
  • We werken snel en efficiënt;
  • We vragen een vaste prijs;
  • We bieden passende ondersteuning voor het behouden van het certificaat.
IMR Advies

Samen met IMR aan de slag!

IMR Advies behaalt graag samen met u uw HortiQ certificaat. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem vandaag nog contact op met onze professionals.

Neem contact op

Meer weten?

Wilt u meer weten over HortiQ certificering volgens BRL 8001? Of het HortiQ certificaat volgens BRL 8000? Wij vertellen u graag meer en ondersteunen u op het verschillende vlakken.

Neem contact op met onze professionals

Neem contact op

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top