skip to Main Content

Vanuit onze jarenlange ervaring in het werken voor en met ondernemers herkennen we de vragen, knelpunten en uitdagingen op weg naar groei en ontwikkeling van uzelf en uw organisatie.

  • Wilt u zelf weer meer ondernemen, maar zit u teveel ‘vast’ in de waan van de dag?
  • Of wilt u een nieuwe stip op de horizon zetten voor uzelf én uw bedrijf?

Staat u voor de uitdaging van een cultuurverandering waarin medewerkers elkaar meer durven aan te spreken en meer pro-actief invulling mogen geven aan de eigen en organisatie ambities?

Inzicht in uitdagingen

Het Ondernemers Klankbord werkt als een open en heldere spiegel. Het zijn gesprekken met diepgang. U vindt antwoorden waar u opnieuw energie van krijgt, omdat ze aansluiten bij uw persoonlijke ambitie en drijfveren. U maakt uw kwaliteiten en ondernemers uitdagingen inzichtelijk en u ontdekt weer wat u wel wilt en wat u niet (meer) wilt. De ervaring leert dat het proces op een prettige manier soms confronterend is, dat het eye openers bevat en altijd activeert en inspireert.

‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’.

Als u met uw organisatie staat voor een groei -en verbeter uitdaging, dan begint de verandering bij uzelf als ondernemer. Het vraagt bezinning, eerlijke reflectie op de vragen ‘waar sta ik nu en waar wil ik naartoe?’.

Het is onze ervaring dat een onafhankelijke, nieuwsgierige en kritische sparringpartner helpt om de juiste antwoorden te vinden op deze vragen. Ook dat u antwoorden geeft op vragen die u zichzelf (niet meer) stelt. IMR biedt u het Ondernemers Klankbord. Een startpunt of goede tussenstop voor verander- en verbeterprojecten voor u en uw organisatie.

Visie en Focus met het IMR Ondernemers Klankbord

Het Ondernemers Klankbord bestaat doorgaans uit drie intensieve gesprekken met een ervaren ondernemerscoach.

  • In het eerste gesprek verkent u de huidige situatie / vraag of knelpunt en zoomen we in op u als ondernemer. Dit eerste gesprek wordt ondersteund middels een professionele analyse van uw persoonlijkheid. Dit geeft direct diepgang in het gesprek. U maakt de balans op en verkent waar u nu staat.
  • In het tweede gesprek gaat u aan de slag met uw persoonlijke- en uw ondernemersambitie. Op een creatieve wijze geeft u hier (opnieuw) vorm en inhoud aan. U bepaalt de richting voor uzelf en u verkent de impact hiervan voor uw bedrijf.

In het derde gesprek verbinden we dit aan richtinggevende doelen en acties, voor uzelf en uw organisatie. Zodat u daadwerkelijk een volgende stap kunt zetten. Dit is veelal het startpunt voor verdieping bijvoorbeeld door het uitwerken van deze visie middels een Strategie Intensief.

Meer weten over het IMR ondernemersklankbord?

De IMR professional helpt u graag verder.

Danielle Van Veen

Danielle van Veen

Nieuws

EED energie-auditplicht

Nog niet voldaan aan de EED energie-auditplicht?

Vanaf 1 juli 2019 is de uitvoering van de EED energie-auditplicht door het ministerie van…

read more
Training Preventiemedewerker

Training preventiemedewerker 15 januari 2021

Op vrijdag 15 januari 2021 organiseert IMR een online training preventiemedewerker. De training start om 09:30 uur online…

read more
Back To Top