Ga naar hoofdinhoud
De preventiemedewerker ondersteunt de werkgever als interne deskundige om een veilige en gezonde werkomgeving te bieden aan werknemers. Het is daarom belangrijk dat een preventiemedewerker over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Dat u weet hoe u de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) op een praktische manier kunt of laat uitvoeren. Maar ook dat u kennis krijgt van de juiste toepassing van de Arbo wet-en regelgeving. Tijdens deze training leert u deze zaken.

Inhoud van de training

Deze training is opgezet voor beginnende en ervaren preventiemedewerkers die alles uit hun functie willen halen. De training bestaat uit de onderdelen: taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden, arbowet en- regelgeving, risico’s herkennen en maatregelen implementeren, communicatie over veiligheid en een quiz. Door de interactieve opzet van de training leert u niet alleen meer over wet- en regelgeving en risico’s maar deelt u ook ervaring met preventiemedewerkers van andere bedrijven.

Meld u aan 

Benieuwd naar meer informatie over deze training en onze andere trainingen? Of wilt u deelnemen aan de training? Neem een kijkje op onze website.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem contact op met de professionals van IMR. Zij vertellen u graag meer.

Nieuws

Veilig graven met crow 500

Veilig graven met CROW 500

Sinds dit jaar (1 januari 2022) moet iedereen in de graafketen zich houden aan de…

Lees meer
Veiligheidsbewustzijn

In gesprek over veiligheidsbewustzijn

Veiligheidsbewustzijn op de werkvloer is belangrijk. Gaat u in uw organisatie regelmatig het gesprek met…

Lees meer
Back To Top