Ga naar hoofdinhoud
U bent vast bekend met de richtlijnen en procedures rondom veilig werken. In de praktijk zien wij vaak dat het toch net iets anders werkt en daarom is er een norm (Safety Culture Ladder, SCL) in het leven geroepen om te helpen met het daadwerkelijk bevorderen van houding en veilig gedrag op de werkvloer. Maar wat is ‘veilig gedrag’ eigenlijk? Wat houdt ’toezicht houden op gedrag’ in? En ook belangrijk: hoe past u dit toe in de praktijk?

Training ‘Toezicht houden op veilig gedrag’ 

IMR biedt een ééndaagse training ‘Toezicht houden op veilig gedrag’ aan. Deze training richt zich op het ondersteunen en versterken van het toezien op veilig en gezond werken op de werkvloer. De training heeft als doel u te helpen bewust te worden waar u op kunt letten vanuit de norm en het wettelijke kader én u te laten ervaren hoe u collega’s kunt attenderen op veilig en onveilig gedrag. Deze training is naast een goede invulling van de Safety Culture Ladder dé manier om het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer concreet te bevorderen.

Meld u aan 

Benieuwd naar meer informatie over deze training en onze andere trainingen? Of wilt u deelnemen aan de training? Neem een kijkje op onze website.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem contact op met de professionals van IMR. Zij vertellen u graag meer.

Nieuws

Voorkom ransomware dreigingen. Bekijk onze poster met handige tips.

Dreigingen van ransomware komen steeds vaker voor. Cybercriminelen worden met de dag slimmer en het…

Lees meer

Veranderingen ISO 27001 en 27002

ISO 27002 is een aanvullende standaard voor informatiebeveiliging en daarmee een verdieping op ISO 27001.…

Lees meer
Back To Top