Ga naar hoofdinhoud
U bent vast bekend met de richtlijnen en procedures rondom veilig werken. In de praktijk zien wij vaak dat het toch net iets anders werkt en daarom is er een norm (Safety Culture Ladder, SCL) in het leven geroepen om te helpen met het daadwerkelijk bevorderen van houding en veilig gedrag op de werkvloer. Maar wat is ‘veilig gedrag’ eigenlijk? Wat houdt ’toezicht houden op gedrag’ in? En ook belangrijk: hoe past u dit toe in de praktijk?

Training ‘Toezicht houden op veilig gedrag’ 

IMR biedt een ééndaagse training ‘Toezicht houden op veilig gedrag’ aan. Deze training richt zich op het ondersteunen en versterken van het toezien op veilig en gezond werken op de werkvloer. De training heeft als doel u te helpen bewust te worden waar u op kunt letten vanuit de norm en het wettelijke kader én u te laten ervaren hoe u collega’s kunt attenderen op veilig en onveilig gedrag. Deze training is naast een goede invulling van de Safety Culture Ladder dé manier om het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer concreet te bevorderen.

Meld u aan 

Benieuwd naar meer informatie over deze training en onze andere trainingen? Of wilt u deelnemen aan de training? Neem een kijkje op onze website.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem contact op met de professionals van IMR. Zij vertellen u graag meer.

Nieuws

Veilig graven met crow 500

Veilig graven met CROW 500

Sinds dit jaar (1 januari 2022) moet iedereen in de graafketen zich houden aan de…

Lees meer
Veiligheidsbewustzijn

In gesprek over veiligheidsbewustzijn

Veiligheidsbewustzijn op de werkvloer is belangrijk. Gaat u in uw organisatie regelmatig het gesprek met…

Lees meer
Back To Top