Skip to content

BRC certificaat voor Papierindustrie Adriaan Dekker B.V.

IMR feliciteert Papierindustrie Adriaan Dekker B.V met het behalen van het BRC-Packaging versie 5 certificaat . De BRC norm (BRC Global standard for Packaging and Packaging Materials) beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de bedrijven die direct leveren aan de voedselverwerkende retailsector en wordt door grote retailers nadrukkelijk geëist.

Het nieuwe BRC-Packaging  versie 5 certificaat

De nieuwe BRC norm voor verpakkingen is in juli 2015 uitgegeven. Vanaf januari 2016 worden bij IMR alle managementsystemen en audits uitgevoerd op basis van deze nieuwe versie waar veel veranderingen doorgevoerd zijn in het ‘Requirement’ en het Audit protocol.

Chapeau dus voor Adriaan Dekker, die al jaren op basis van de BRC veilige producten levert conform de strenge voedings- en levensmiddelen normeisen. Meer weten over de producten die Adriaan Dekker levert, kijk op de website.

Ook het BRC certificaat behalen?

IMR ondersteunt diverse organisaties bij het certificeren of onderhouden van hun voedselveiligheid managementsysteem volgens HACCP, BRC, IFS of FSSC 22000. Het British Retail Consortium (BRC) hanteert daarnaast een specifiek schema voor fabrikanten van verpakkingsmaterialen voor voedingsmiddelen: de “BRC Global standard for Packaging and Packaging Materials”.

Heeft u een bestaande BRC certificering? Dan blijft deze geldig tot de datum op het certificaat. Mocht u een nieuwe moeten halen, dan is de nieuwste versie voor u van toepassing.

Wist u dat er meer dan 23.000 BRC-gecertificeerde bedrijven in 123 landen zijn? De BRC certificering is met recht één van de belangrijkste in de wereld te noemen en garandeert veiligheid voor uw bedrijf. Meer weten over BRC Packaging? Neem contact met ons op.

 

Back To Top