Skip to content

Eéndaagse training van IMR ’toezicht houden op veilig gedrag’

U bent vast bekend met de richtlijnen en procedures rondom veilig werken. In de praktijk zien wij vaak dat het toch net iets anders werkt en daarom is er een norm (Safety Culture Ladder, SCL) in het leven geroepen om te helpen met het daadwerkelijk bevorderen van houding en veilig gedrag op de werkvloer. Maar wat is ‘veilig gedrag’ eigenlijk? Wat houdt ’toezicht houden op veilig gedrag’ in? En ook belangrijk: hoe past u dit toe in de praktijk?

Training ‘Toezicht houden op veilig gedrag’

IMR biedt een ééndaagse training ‘Toezicht houden op veilig gedrag’ aan. Deze training richt zich op het ondersteunen en versterken van het toezien op veilig en gezond werken op de werkvloer. De training heeft als doel u te helpen bewust te worden waar u op kunt letten vanuit de norm en het wettelijke kader én u te laten ervaren hoe u collega’s kunt attenderen op veilig en onveilig gedrag. Deze training is een goede invulling voor de verplichte gedragsaudit van de Safety Culture Ladder en dé manier om het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer concreet te bevorderen.

Meer weten?

Benieuwd naar meer informatie over deze training en onze andere trainingen? Of wilt u deelnemen aan de training? Neem een kijkje op onze website. Heeft u vragen? Neem contact op met de professionals van IMR. Zij vertellen u graag meer.

Back To Top