Skip to content
IMR Advies

Flexibel werken met IMR

Flexibel werken voor het MKB: (hoe) werkt dat?

U kent IMR waarschijnlijk omdat wij hebben geholpen bij het behalen en behouden van uw certificeringen. Of wellicht kent u ons omdat wij hulp bieden bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen of omdat wij oplossingen bieden voor uiteenlopende HR- en organisatievraagstukken. Bovendien helpen wij uw organisatie bij het voldoen aan geldende wet- en regelgeving.

Dat is waarbij wij u al jarenlang ondersteunen. Samen met IMR kunnen u en uw medewerkers professioneel, veilig en gezond, verantwoord en plezierig werken. Maar… wij doen meer!

Flexibel werken, ook met IMR

IMR adviseert bijvoorbeeld ook over het veranderen van de manier van werken in uw organisatie. Krijgt u wel eens vragen van uw medewerkers over flexibel werken? Medewerkers die zorg en werk beter willen combineren? Medewerkers die aangeven meer thuis te willen werken of op andere tijden? Klanten die meer en meer verwachten dat zij ook buiten de reguliere ‘kantoortijden’ en ‘snel’ met uw organisatie kunnen schakelen? En wilt u zich als aantrekkelijke werkgever profileren? Kortom, flexibel werken is een kans én een uitdaging. IMR helpt u om hierop adequaat te reageren.

De vier V’s

Hoe organiseer je in praktische zin flexibele werktijden en werkplekken? Hoe geef je als organisatie voor zowel medewerkers als leidinggevende invulling aan de aspecten Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Vertrouwen en Verbinding? Hoe houdt de leidinggevende zicht op wat de flexibel werkende medewerkers doen? En hoe behoudt de organisatie het teamgevoel? Kortom: genoeg vragen over het onderwerp flexibel werken.

IMR werkt

Wilt u graag antwoord krijgen op de bovenstaande vragen of heeft u zelf nog meer vragen, neem dan contact op met IMR. Wij letten vooral op de ‘zachte’ kant van flexibel werken; wij gaan vooral in op de te maken keuzes, passend bij de strategie en cultuur van uw organisatie. Krijg inzicht in uw eigen standpunt over flexibel werken, welke kansen het biedt en welke belemmeringen eventueel nog in de weg staan. Met elkaar komen we tot een aantal praktische inzichten en tools waar u direct mee aan de slag kunt.

Back To Top