Skip to content

Goed voorbereid de zomer in met IMR

Betekent de zomer voor u juist extra drukte door minder bezetting? Of is het juist de tijd om orde op zaken te stellen? Wij adviseren u om deze periode te gebruiken om eens goed uw certificeringen en handboeken na te lopen. Zo bent u goed voorbereid op het gebied van risico’s en veiligheid voor de komende periode. Natuurlijk zitten wij deze zomer niet stil en helpen u graag!

ADVIES #1 ISO 9001:2015: BEREID U VOOR OP DE NIEUWE NORM

Goede voorbereiding op de nieuwe ISO-normen versie 2015 zorgt voor (her)certificatie zonder problemen. Risicobeheersing is de basis voor het inrichten van processen in het managementsysteem. Het IMR systeem helpt u praktisch en gericht met de nieuwe normeisen. Ga meteen aan de slag, neem vandaag nog contact op met IMR. Neem contact op!

ADVIES #2 VEILIGHEIDSPLANNEN: BRENG RISICO’S OP TIJD IN KAART

Goede voorbereiding helpt met het in kaart brengen van risico’s zodat alle partijen weten welke maatregelen genomen moeten worden. De regels zijn verscherpt naar aanleiding van een uitspraak van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over het brugongeluk in Alphen. IMR stelt de plannen op, toetst deze voor u en verzorgt de initiële start-werk vergaderingen om mee te beginnen. Voorkom onnodige fouten en risico’s met een goed veiligheidsplan. Begin vandaag nog!

ADVIES #3 FUNCTIEOMSCHRIJVINGEN UPDATEN

Wie doet wat binnen uw organisatie? Zijn alle functieomschrijvingen nog actueel? Is uw bedrijf inmiddels uitgebreid en zijn er nieuwe mensen aangenomen? Het kan zijn dat profielen niet meer aansluiten op de huidige situatie van het bedrijf. Reden te meer om dit op te pakken. Geen tijd? Laat het deze zomer aan een IMR professional over. Neem contact op!

ADVIES #4 ZORG VOOR SCHOLINGEN & OPLEIDINGEN VOOR HET NAJAAR

Welke trainingen staan er bij uw bedrijf op de agenda voor de 2e helft van het jaar? Moeten medewerkers een vervolg krijgen voor BHV of hun VCA opleiding vernieuwen? Zijn er nieuwe medewerkers zonder juiste training? Onze planning staat weer online! Ook voor maatwerk trainingen staan wij voor u klaar. Plan dit nu alvast in, voor u het weet is het jaar voorbij! Bekijk de planning.

ADVIES #5 GA GOED VOORBEREID OP REIS

Ook wensen wij u natuurlijk een heerlijke zomer toe. Vergeet niet uw reis naar het buitenland net zo goed voor te bereiden! Informeer thuisblijvers over uw verblijfadres, geef uw auto een vakantiecheck en zorg bij een verre reis dat u weet waar de ambassade is. Rest ons u voor nu een fijne zomer te wensen!

 

Back To Top