Skip to content
strategie-intensief-imr-programma

Uit de waan van de dag met het Strategie Intensief Programma van IMR

Jaarlijks organiseren en begeleiden wij voor diverse klanten een Strategie Intensief Programma. Het Management Team en eventueel extra genodigden plannen een aantal dagdelen in de agenda’s om sámen de visie voor de organisatie te toetsen, de strategie af te stemmen en de jaardoelen concreet te maken. Zij hebben zeker geen tijd over. Dit is waar ze tijd voor maken. Juist in de waan van de dag kiezen ze er bewust voor om er sámen uit te stappen. Letterlijk en figuurlijk.

Neem afstand van de operatie

Het Strategie Intensief Programma vindt plaats op een externe locatie. De goede faciliteiten, het heerlijke en verrassende eten en de buitenactiviteiten helpen om even afstand te nemen van de operatie. De tijd die ze met elkaar hierin investeren verdienen ze elk jaar gegarandeerd terug. Want het brengt ze een heldere focus en commitment ten aanzien van de afspraken en doelen. Weten waar ze elkaar in gaan supporten én op aanspreken als dat nodig is.

In de aanloop op deze dagen brainstormen we met de ondernemer. We bespreken wat een actueel thema is voor de ondernemer zelf, het MT en de organisatie. Zodat we weten waar het dit jaar over mag gaan.

Dit vertalen we naar een draaiboek voor deze dagen waarin naast visie, strategie en de doelen ook aandacht wordt gegeven aan het onderliggende proces van samenwerking: de ontwikkeling van het MT, kwetsbaarheid in leiderschap, zelf het goede voorbeeld zijn en de waarden van waaruit je dit doet.

Wij kijken er naar uit om waarde te creëren voor onze klanten

Wij van IMR kijken ook uit naar deze dagen. We vinden het geweldig dat we ook met deze dienstverlening waarde creëren voor onze klanten. Het is intensief, we steken er veel energie in en krijgen het ook weer terug. We inspireren en worden zelf ook weer geïnspireerd.

Elk Strategie Intensief kent een eigen programma, intensiteit en doel. We begeleiden het op een ongedwongen, gestructureerde en energieke wijze. We houden het doel goed voor ogen zodat we niet afdwalen. Én we bewegen mee als dat nodig is. We stellen uitnodigende vragen, vragen door, dagen uit en weten de verbinding te vergroten.

De uitkomst van deze dagen werken we uit en leggen we vast. Zodat het verder gaat dan ‘praten’ en een concreet uitgangspunt is voor daadwerkelijk doen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen Strategie Intensief? Neem contact met ons op. We stappen graag met u uit de waan van de dag om samen waarde te creëeren voor uw onderneming.

Back To Top