Skip to content

Informatie over een Informatiebeveiligings- scan?

Meer informatie ontvangen over een Informatiebeveiligingsscan?

Informatiebeveiligingsscan

Hoe zeker weet u dat een klik op een verdachte link of zelfs een hack geen problemen voor uw bedrijf opleveren? Met een Informatiebeveiligingsscan (IB-scan) van IMR Advies brengen wij de huidige stand van zaken voor uw organisatie in kaart. Elk bedrijf loopt risico op aanvallen van cybercriminelen, ook uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om te kijken hoe we uw informatie zo goed mogelijk kunnen beschermen. Benieuwd hoe? Wij vertellen u graag meer.

Waarom is het belangrijk?

Steeds meer bedrijven krijgen tegenwoordig te maken met hacks en de risico’s op cyberaanvallen nemen continu toe. Beveiligingssoftware, zoals virusscanners, houden maar een deel van deze aanvallen tegen. Het is daarom belangrijk om uw bedrijf ook op andere manieren te beschermen. Het gaat namelijk niet alleen om de veiligheid van uw bedrijf, maar ook om het vertrouwen van uw klanten en medewerkers. Als klanten het idee krijgen dat hun informatie bij u niet veilig is, kan dat leiden tot flinke reputatieschade en een daling in opdrachten. Het is daarom van belang om uw informatiebeveiliging onder de loep te nemen en nodige maatregelen te treffen.

VRAAG DIRECT ADVIES AAN
Informatiebeveiligingsscan

Investeren in cybersecurity

Investeren in cybersecurity is een verstandige beslissing. Waarom? U beschermt hierdoor uw bedrijf tegen verschillende soorten online dreigingen, zoals phishing, ransomware en malware. Met de juiste bescherming en beveiliging kunt u op de veiligheid van uw bedrijf vertrouwen en valt gevoelige of vertrouwelijke informatie niet in handen van derden.

Aan de slag met de IB-scan van IMR!

Met onze informatiebeveiligingsscan (IB-scan) analyseren we uw bedrijf en brengen we op een overzichtelijke en praktische manier de mogelijke risico’s en pijnpunten op het gebied van informatiebeveiliging in kaart. Zo kunt u precies zien welke (extra) maatregelen u kunt nemen om veilig te (blijven) werken. Zoals bijvoorbeeld het opstellen van een Bedrijfscontinuïteitsplan (BCP). Zo kunt uw met uw bedrijf de dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren terwijl uw vertrouwelijke data beschermt blijft tegen mogelijke aanvallen.

NEEM CONTACT OP

Meer weten?

Een informatiebeveiligingsscan uitvoeren of wilt u meer informatie? De IMR-professionals staan voor u klaar. In een vrijblijvend gesprek leggen we alles uit en geven we inzicht in de kosten. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

STEL UW VRAAG

Nieuws

Veiligheidscoördinator directe omgeving bij bouw- en sloopwerkzaamheden

Met het invoeren van de omgevingswet en daarmee het Bbl moet er bij bouw- en…

Lees meer
Bewust Veilig Dag 2024

Bewust Veilig-dag 2024, ga het gesprek aan!

Risico's en daarmee een ongeval zit in een klein hoekje... Iedereen weet dat veilig werken…

Lees meer
Back To Top