Skip to content

Meer weten over IMR?

Meer weten over IMR?

Kwaliteitsmanagement en hercertificering

Al meer dan 25 jaar is IMR dé specialist in kwaliteit, veiligheid en milieu. We bieden uitgebreide ondersteuning om bedrijven te helpen voldoen aan normen en wet- en regelgeving. Daarnaast helpen we bij de continue verbetering van jouw bedrijf met focus op hercertificering. Hercertificering is essentieel om de voorsprong van jouw bedrijf te behouden en te groeien in een competitieve markt.

Optimalisatie van kwaliteitsmanagementsystemen

Bij IMR kun je terecht voor verschillende diensten om jouw bedrijf te ondersteunen bij het behouden en verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen:

  • Directiebeoordeling en strategieformulering: We werken nauw samen met jouw managementteam om strategische doelen te formuleren en voeren regelmatige directiebeoordelingen uit om het kwaliteitsmanagementsysteem te evalueren en verbeteren.
  • Interne audits: Onze interne audits zijn ontworpen om te verifiëren of jouw systemen voldoen aan de normen, zoals ISO 9001. We leveren gedetailleerde auditrapporten met bevindingen, afwijkingen en concrete verbeterpunten voor hercertificering.
  • Opstellen van ISO rapporten: Cruciaal voor een succesvolle hercertificering is het opstellen van gedetailleerde ISO 9001 rapporten. IMR zorgt ervoor dat deze rapporten niet alleen aan de normen voldoen, maar ook praktische inzichten bieden voor continue verbetering.
  • Wet- en regelgeving: Wij houden jouw organisatie op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en adviseren over de impact ervan op jouw kwaliteitsmanagementsysteem en hercertificeringsproces.
  • Risicomanagement: IMR voert regelmatig risicoanalyses uit en implementeert beheersmaatregelen om operationele risico’s te minimaliseren en de effectiviteit van jouw managementsystemen te waarborgen.
Offerte aanvragen

Professionele hercertificering voor jouw bedrijf

Hercertificering is een belangrijk onderdeel, dat vaak wordt onderschat. IMR Advies begrijpt dit belang als geen ander en biedt uitgebreide expertise om organisaties te ondersteunen bij het behalen en behouden van hun certificeringen. Hercertificering gaat verder dan alleen compliance; het optimaliseert de veerkracht en groeimogelijkheden van de organisatie. Door focus op continue verbetering ga je voor maximale efficiëntie, wat essentieel is voor duurzaam succes op lange termijn.

Deze week aan de slag met een interne audit?

Binnen één week kunnen we een interne audit uitvoeren, zodat de certificering tijdig op orde is. Ons team komt persoonlijk langs om de audit te begeleiden, beoordelen of een risicomanagementanalyse uit te voeren. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij jouw vertrouwde partner uit West-Nederland in (her)certificering en kwaliteitsmanagement.

Bekijk alle trainingen

Welke certificeringen zijn relevant voor hercertificering?

Samen op weg naar (her)certificering

Benieuwd hoe IMR jouw bedrijf kan helpen met (her)certificering en het behouden van jouw concurrentievoordeel? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat te bieden.

Neem contact op

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top