Skip to content
Interview Max Glasbeek

Onze professionals: “Elkaar verder helpen maakt het werk bij IMR zo leuk” – Max Glasbeek

Wat maakt IMR Advies, IMR Advies? De mensen die er werken! Onze professionals werken met heel veel liefde en passie en staan altijd voor onze klanten klaar. Wie zijn deze professionals? Wat doen zij bij IMR? En hoe is de liefde voor het vak ontstaan? Onze professional Max Glasbeek vertelt: “Elkaar verder helpen, op afstand of op locatie, maakt dit werk zo leuk!” Benieuwd naar Max zijn verhaal? Lees snel verder.

Wat is jouw functie bij IMR Advies? En welke werkzaamheden voer je uit?

“Ik ben projectadviseur bij IMR en ik help organisaties bij het voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. Dit richt zich in mijn geval voornamelijk op ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (milieumanagement), de VCA-richtlijn, de SCL (Safety Culture Ladder) en de CO2-prestatieladder.

Hoe is de gedrevenheid voor dit vak bij jou ontstaan?

“Begin 2019 ben ik tijdens mijn afstudeerperiode ‘’via via’’ door IMR benaderd of ik niet een keer wilde komen praten. Nadat ik mijn studie had afgerond (Facility Management) kon ik erg veel kanten op, maar heb ik na een aantal gesprekken voor IMR gekozen. Vanaf het eerste moment werd ik direct door verschillende collega’s naar projecten meegenomen om kennis te maken met de werkzaamheden van IMR en de klanten. Inmiddels zijn we drie jaar verder en mag je wel stellen dat het nog steeds bevalt en ik hier goed op mijn plek zit.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Doordat je werkzaam bent bij meerdere klanten ziet je agenda er iedere week anders uit. De afwisseling tussen klantbezoeken, kantoordagen en af en toe thuiswerken maakt dat in principe iedere dag anders is. Ik leer van mijn collega’s en klanten en zij leren weer van mij. Elkaar verder helpen, op afstand of op locatie, maakt dit werk zo leuk.”

Wat maakt het werk uitdagend?

“De uitdaging ligt in het feit dat wet- en regelgeving altijd in ontwikkeling is. Dit dwingt je om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je klanten op de juiste manier kan informeren. Gelukkig houden wij elkaar binnen IMR op de hoogte van de ontwikkelingen waardoor je samen als collega’s verder komt. “

Op welke werkprestatie ben je trots?

“Hoe langer je bij een klant over de vloer komt, hoe beter je de ontwikkelingen in die organisatie ziet. Of dit nu op het gebied van veiligheid, kwaliteit of milieu is, het blijft iedere keer weer een mooi compliment als je ziet waar de inspanningen met elkaar toe leiden. Daar ben ik dan erg trots op.”

Wat zijn je ambities binnen jouw werkgebied?

“Mijn interesses richten zich vooral op het gebied van milieu, waarbij ik organisaties help met het ontwikkelen van een passend milieubeleid en de opvolging hiervan. Met bijvoorbeeld in het achterhoofd het klimaatakkoord van 2030 zou ik mij op dit gebied nog meer willen ontwikkelen.”

Dilemma’s:

Koffie of thee?
Koffie

Samenwerken of zelfstandig werken?
Samen

Online of offline meetings?
Offline

Visitekaartje of LinkedIn?
LinkedIn

Bellen of mailen?
Bellen

Meer weten?

Heeft u een vraag aan Max of benieuwd naar meer informatie over zijn vakgebied? Neem contact met ons op!

Back To Top