Skip to content
Onze professional Sven Rutten

Onze professionals: “De resultaten die je samen behaalt, daar doe je het uiteindelijk voor” – Sven Rutten

Wat maakt IMR advies, IMR advies? De mensen die er werken! Onze professionals werken met heel veel liefde en passie en staan altijd voor onze klanten klaar. Wie zijn deze professionals? Wat doen zij bij IMR? Wij introduceren u graag aan de mensen van IMR Advies. “De resultaten die je samen behaalt, daar doe je het uiteindelijk voor”, vertelt onze energiemanagementspecialist Sven Rutten.

Wat is jouw functie bij IMR advies? Welk specialisme heb jij binnen IMR?

“Ik ben projectadviseur bij IMR en gespecialiseerd in energiemanagement. Dat houdt in dat ik klanten help met het optimaliseren van het energiemanagement van hun organisatie. Ik richt me onder andere op de CO2-prestatieladder, CO2-reductie, de Informatieplicht Energiebesparing en de energie-audits.”

Wat maakt werken bij IMR zo leuk?

“Geen dag is hetzelfde bij IMR. Je bent continu met allerlei klanten in contact en je krijgt verschillende vragen die je moet uitzoeken en beantwoorden. De afwisseling zit niet alleen in de klanten en het werk, maar ook in de uiteenlopende normen of wet- en regelgeving.

Daarnaast kijken we bij IMR altijd naar een praktische en passende oplossing voor de klant, want geen enkele klant is hetzelfde. De resultaten die je samen behaalt, daar doe je het uiteindelijk voor en maken het werk bij IMR zo leuk.”

De kernwaarden van IMR zijn SamenDeskundigProactiefFlexibelBetrokken. Hoe zie jij de kernwaarde ‘samen’ terug in jouw werk?

“Samen betekent voor mij het samenwerken met collega’s en met elkaar vraagstukken of uitdagingen oppakken. Maar ook samen met de klant aan het werk gaan om doelen te bereiken. Ik heb niet alleen collega’s van IMR, maar ook collega’s bij alle klanten waar ik over de vloer kom.”

Dilemma’s:

Koffie of thee?
Koffie

Samenwerken of individueel?
Samenwerken

Festival of feestje thuis?
Festival

Stad of dorp?
Stad

Strand of bergen?
Strand

Boek of tv?
Tv, maar zou boek moeten zijn

Patat of gezonde salade?
Patat

Meer weten?

Wilt u meer weten over Sven zijn werk of bent u op zoek naar meer informatie over energiemanagement? Neem contact met ons op! Sven en onze andere professionals vertellen u graag meer.

Back To Top