Skip to content
Terugblik en vooruitblik IMR op 2019 en 2020

Op naar een nieuw jaar met IMR

Het lijkt of we nog maar net zijn gestart in 2019, maar het jaar loopt toch echt alweer op zijn eind. Het is een druk, maar succesvol jaar geweest voor IMR.

Terugblik 2019

We hebben dit jaar veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ondersteuning op strategisch vlak en energiemanagement zijn vaste onderdelen van onze dienstverlening geworden. Ook heeft IMR drie nieuwe collega’s verwelkomt die onze klanten op een praktische wijze kunnen ondersteunen. Naast trainingen en workshops op diverse vakgebieden voor onze klanten, hebben we met het hele team van IMR de training ‘Lean practitioner’ afgerond. En het laatste feit, waar we zeker niet minder trots op zijn: IMR heeft een nieuwe huisstijl gekregen, waardoor onze diensten nog beter herkenbaar zijn!

‘Mijn IMR’ in 2020

Een mooi vooruitzicht is de lancering van ‘Mijn IMR’ in 2020. ‘Mijn IMR’ is een dashboard met digitale formulieren voor registratie van kwaliteit, veiligheid en milieu activiteiten. We starten met een werkplekinspectie formulier. Hiermee kunt u op de tablet, telefoon of computer een werkplekinspectie registreren en hier foto’s aan toevoegen. Het ingevulde inspectieformulier ontvangt u direct per e-mail.

Meer weten of nu al aanmelden voor ‘Mijn IMR’? Neem dan contact op met Marcel Hoekstra door te mailen naar: hoekstra@imrgroep.nl.

Wij wensen iedereen een succesvol en gezond 2020!

Back To Top