Skip to content

Waar kunnen onze IMR professionals u mee helpen?

Waar kunnen onze IMR professionals u mee helpen?

IMR is al 25 jaar een gespecialiseerd bureau voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Of het nu gaat om een advies over wet- en regelgeving, certificering of een BHV-training op locatie. IMR denkt mee buiten de kaders en helpt ondernemers naar een hoger niveau.

In 1995 besloten Marcel Hoekstra en Floris Boogert om IMR te starten. Zij wilden invulling geven aan de behoefte van veel ondernemers op het gebied van praktische ondersteuning bij certificering, het voldoen aan wet- en regelgeving en trainingen. IMR ontwikkelde zich gestaag en vanaf 2008 werd het management versterkt door Mark van den Berg. Inmiddels bestaat het team uit 13 professionals en is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerd bureau.

In één zin staat IMR voor meedenken, meedoen en meegroeien. Met dit als uitgangspunt ondersteunen we al 25 jaar ruim 250 klanten. We proberen zoveel mogelijk te functioneren alsof we onderdeel zijn van de organisatie van onze klant. Wij helpen bedrijven met het behalen en behouden van certificaten, het voldoen aan wet- en regelgeving, het trainen van medewerkers en organisatieadvies en -ontwikkeling. Ons team van professionals, ieder met zijn eigen expertise, denkt en werkt dagelijks mee om uw organisatie te verbeteren. Onze dienstverlening op maat is volledig gericht op uw behoefte.

Onze kernwaarden

De professionals van IMR helpen, begeleiden en ondersteunen u vanuit onze kernwaarden:

  • Samen. Door samen te werken is het leuker én beter.
  • Flexibel. Onze dienstverlening is volledig op maat.
  • Deskundig. Wij willen weten hoe het écht zit.
  • Betrokken. Wij zijn enthousiast en geïnteresseerd in wat er speelt.
  • Proactief. Wij nemen het voortouw en signaleren kansen.
Maak kennis met onze professionals
Wetgeving
Wetgeving
Voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving voor arbeidsomstandigheden, veiligheid, milieu of CE-markering.
Advies
Advies
Ondernemers en managers helpen organisatie op een hoger niveau te brengen. Strategisch, tactisch & operationeel.
Normen & Certificering
Normen & Certificering
Van het opstellen van procedures en documenten tot begeleiding bij invoering en externe certificatie. Voldoe nu aan elke norm met ondersteuning van IMR.
Trainingen
Trainingen
Specialistische trainingen voor veiligheid, kwaliteit en bedrijfshulpverlening. Zowel maatwerktrainingen en groepstrainingen.
Kwaliteit
Kwaliteit
Wij zorgen voor een efficiënt proces om certificaten te behalen. We optimaliseren en verbeteren uw processen en ondersteunen waar nodig met trainingen of praktisch advies.
Arbo & Veiligheid
Arbo & veiligheid
Een ongeval zit in een klein hoekje. Voldoe aan de wetgeving en laat de IMR-professional u helpen met veiligheidsplannen, risico-inventarisatie of certificering (VCA).
Milieu & Energie
Milieu & energie
Een duurzaam bedrijf zijn, dat is de toekomst. Wij helpen met de beheersing van uw milieuaspecten (ISO 14001), voeren energie audits uit en maken uw CO2 footprint inzichtelijk.
MVO
MVO
Is uw CO2 footprint actueel? Bent u bezig met social return of uw code of conduct? Wij maken MVO-beleid inzichtelijk en helpen bij certificering voor de CO2 prestatieladder.
Strategisch Advies
Strategisch advies
Bent u een ondernemer met ambitie? IMR is uw ondernemersklankbord. Wij denken mee met uw strategie, met uw teamontwikkeling en houden u scherp op uw doelen.
CE-markering En Europese Richtlijnen
CE-markering en Europese richtlijnen
De wetgeving eist dat u voldoet aan normen en richtlijnen om producten en diensten te leveren. Samen beoordelen wij de risico’s en benodigde acties en zorgen wij voor een praktische invulling.
HR-ondersteuning
HR-ondersteuning
Van strategisch HR-beleid, tot coaching, teamontwikkeling en werving & selectie. IMR is uw betrokken HR-professional die bijdraagt aan een hoger rendement van uw mensen.
Informatie
Informatie
Informatiebeveiliging is voor elk bedrijf van belang. Risco's op cyberaanvallen nemen continu toe. Belangrijk om uw informatiebeveiliging onder de loep te nemen en de nodige maatregelen te treffen.

Projecten en referenties

Dit zijn de ervaringen van onze opdrachtgevers

Maak kennis met onze professionals

Met ieder een eigen expertise, werken onze professionals dagelijks aan het verbeteren van kwaliteit, veiligheid en professionaliteit van onze ondernemende klanten.

Thijs Musters

Thijs Musters

Projectadviseur
Erica Post

Erica Post

Projectadviseur
Zico Verhorik

Zico Verhorik

Projectadviseur

Cindy van Houten

Projectadviseur
Back To Top