skip to Main Content

Waar kunnen onze IMR professionals u mee helpen?

IMR is al 25 jaar een gespecialiseerd bureau voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Of het nu gaat om een advies over wet- en regelgeving, certificering of een BHV-training op locatie. IMR denkt mee buiten de kaders en helpt ondernemers naar een hoger niveau.

Wetgeving
Wetgeving
Voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving voor arbeidsomstandigheden, veiligheid, milieu of CE-markering.
Diensten
Diensten
Ondernemers en managers helpen organisatie op een hoger niveau te brengen. Strategisch, tactisch & operationeel.
Normen & Certificering
Normen & Certificering
Van het opstellen van procedures en documenten tot begeleiding bij invoering en externe certificatie. Voldoe nu aan elke norm met ondersteuning van IMR.
Trainingen
Trainingen
Specialistische trainingen voor veiligheid, kwaliteit en bedrijfshulpverlening. Zowel maatwerktrainingen en groepstrainingen. Ook voor BHV-herhalingen.
Kwaliteit
Kwaliteit
Wij zorgen voor een efficient proces om certificaten te behalen. We optimaliseren en verbeteren uw processen en ondersteunen waar nodig met trainingen of praktisch advies.
Arbo & Veiligheid
Arbo & veiligheid
Een ongeval zit in een klein hoekje. Voldoe aan de wetgeving en laat de IMR-professional u helpen met veiligheidsplannen, risico-inventarisatie of certificering (VCA).
Milieu & Energie
Milieu & energie
Een duurzaam bedrijf zijn, dat is de toekomst. Wij helpen met de beheersing van uw milieuaspecten (ISO 14001), voeren energie audits uit en maken uw CO2 footprint inzichtelijk.
MVO
MVO
Is uw CO2 footprint actueel? Bent u bezig met social return of uw code of conduct? Wij maken MVO-beleid inzichtelijk en helpen bij certificering voor de CO2 prestatieladder.
Strategisch Advies
Strategisch advies
Bent u een ondernemer met ambitie? IMR is uw ondernemersklankbord. Wij denken mee met uw strategie, met uw teamontwikkeling en houden u scherp op uw doelen.
Vastgoed Management
Vastgoed management
IMR ondersteunt al jaren corporaties en vastgoedbeheerders met het opzetten van methodieken en oplossingen voor efficient beheer van hun bezit.
CE-markering En Europese Richtlijnen
CE-markering en Europese richtlijnen
De wetgeving eist dat u voldoet aan normen en richtlijnen om producten en diensten te leveren. Samen beoordelen wij de risico’s en benodigde acties en zorgen wij voor een praktische invulling.
HR-ondersteuning
HR-ondersteuning
Van strategisch HR-beleid, tot coaching, teamontwikkeling en werving & selectie. IMR is uw betrokken HR-professional die bijdraagt aan een hoger rendement van uw mensen.

IMR. Voor elke ondernemer. In elke branche

IMR heeft zich bewezen in bouw, tuinbouw, handel, dienstverlening en meer.
Dit zeggen onze klanten.

Maak kennis met onze professionals

Met een ieder een eigen expertise, werken onze professionals dagelijks aan het verbeteren van kwaliteit, veiligheid en professionaliteit van onze ondernemende klanten.

Team IMR Kelly Robijn

Kelly Robijn

Projectadviseur
team IMR Rene Franke

René Franke

Projectadviseur
Floris Boogert

Floris Boogert

Projectadviseur / Management
Back To Top