Skip to content

Patron Agri Systems Group haalt het HortiQ-certificaat

Vandaag heeft Patron Agri Systems Group B.V. met succes de HortiQ-audit afgerond. De audit uitgevoerd door de KIWA is zonder tekortkomingen doorlopen, waardoor Patron Agri Systems Group is voorgedragen voor het HortiQ-certificaat. Voor kassenbouwer, installatiebedrijven en overige toeleveranciers in de tuinbouw is het HortiQ-certificaat een bewijs van vakmanschap en een manier van efficiënt werken.

IMR advies heeft Patron begeleid bij het opzetten en invoeren de HortiQ-certificering op basis van de beoordelingsrichtlijn BRL 8000. “Een HortiQ-certificaat maakt bedrijven zichtbaar en betrouwbaar voor de hele keten. Het praktisch vertalen van de normeisen en succesvol halen van een certificaat is waar IMR Advies bij helpt. Naast Patron Agri Systems Group B.V. hebben al diverse bedrijven, met begeleiding van IMR het certificaat behaald”, aldus Marcel Hoekstra van IMR advies.

HortiQ-certicering

Een nieuwe kas en de installaties moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. HortiQ (Horticulture System Certification) biedt zekerheid aan opdrachtgevers. Voor kassenbouwer, installatiebedrijven en overige toeleveranciers in de tuinbouw is het HortiQ certificaat een bewijs van vakmanschap en een manier van efficiënt werken.

Patron Agri Systems Group

Patron Agri Systems Group B.V. is een gerenommeerde speler op het gebied van het installeren en in bedrijf stellen van klimaatcomputers, installaties voor belichting en WKK of watertechnische installaties. Ze ondersteunen op een duurzame, innovatieve wijze het bedrijfsproces van klanten door middel van kwalitatief hoogstaande technische installaties.

Behaal ook uw HortiQ certificering

Voor het opstellen van processen en procedures om te voldoen aan de eisen van HortiQ certificering is het verstandig om een professioneel adviesbureau in te schakelen. Om meer te weten over Hortiq certificering neemt u contact op met Marcel Hoekstra.

Back To Top