Skip to content

Processen verbeteren, fouten voorkomen en efficiënter werken met LEAN management

Heeft u het idee dat processen binnen uw organisatie beter kunnen? Fouten voorkomen kunnen worden en er efficiënter gewerkt kan worden? U bent niet de enige. Tijdens onze werkbezoeken, horen we regelmatig van het management: “Het is zo druk. Ik ben momenteel alleen maar bezig met brandjes blussen”. We zien dan vervolgens vaak dat er oplossingen worden gekozen die niet de grondoorzaak van het probleem aanpakken, maar dat er noodverbanden worden aangelegd. Tijdens het analyseren van deze bedrijfsprocessen komt er regelmatig verspilling naar boven waarbij wij vaak denken: “Dat moet toch anders of efficiënter kunnen worden uitgevoerd?”. Daarom organiseert IMR op donderdag 23 september a.s. een LEAN workshop. Doet u mee?

Aanmelden voor de LEAN workshop

LEAN workshop van IMR

Onze professionals ondersteunen, begeleiden en helpen u graag bij uw project- en procesoptimalisatie. Door het toepassen van beproefde methodieken en diverse tools, wordt uw procesoptimalisatie optimaal begeleidt en gecoacht. Tijdens de interactieve workshop bieden we u het volgende aan.

  • Inzichten in de basisprincipes van LEAN.
  • Leren we u wat LEAN kan doen voor uw organisatie.
  • Bieden we volop ruimte voor interactie en het uitwisselen van praktijkervaringen.
  • Het van én met elkaar leren staat centraal.

LEAN workshop wat voor u?

Speelt u met de volgende vragen? “Waar zit ons verbeterpotentieel?”, “Waar zit de verspilling in ons proces?”, “Hoe kunnen we visual management inzetten om onze bedrijfsprocessen te stroomlijnen?”. Dan is het interessant om te leren hoe het toepassen van LEAN een bijdrage levert aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en daarmee uw bedrijf. Deze IMR workshop is een mooie kennismaking met de toepassing van LEAN in de praktijk.

Zien we u donderdag 23 september? Meld u aan.

Wilt u graag deelnemen aan onze workshop? Wij kijken ernaar uit u persoonlijk te mogen verwelkomen. De inloop is vanaf 15:00 uur. Om 18:00 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. Voor deze workshop zijn er beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij. Aanmelden kan via info@imrgroep.nl.  Wilt u een collega of andere relatie meenemen? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een persoonlijke uitnodiging.

Informatie:

Donderdag 23 september 2021

Tijd: van 15:00 – 18:00

Locatie: Distributieweg 29, 2404 CM Alphen aan den Rijn

Back To Top