Skip to content
IMR Advies

Stagiair of afstudeerder (M/V) gezocht!

IMR professionals in Advies en Training zoekt per direct (drie tot zes maanden) een enthousiaste HBO stagiair of afstudeerder (M/V). Wat ga je doen? In het kader van de ingezette groeistrategie wil IMR gedetailleerd onderzoek doen naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

De opdracht

In een brainstormsessie heeft IMR de trends voor de toekomst bepaald die relevant kunnen zijn het bedrijf. Deze trends dienen verder uitgewerkt te worden en middels onderzoek getoetst te worden om te bepalen of er ook in de praktijk behoefte is aan deze dienstverlening.

Vragen waar je onder andere mee aan de slag gaat zijn:

  • Wat vindt/verwacht de klant van IMR?
  • Hoe zien de klanten IMR?
  • In welke behoefte voorziet IMR nu?
  • Welke aanvullende vragen/activiteiten kunnen/willen de bestaande klanten bij IMR neerleggen?

Hierbij willen we onze aannames toetsen en inzicht krijgen in de toekomstige richting waarin we onze kennis en diensten moeten ontwikkelen.

Wil jij hier graag induiken en daarnaast werken in een gezellig team? Neem dan contact op met Floris Boogert. Mail jouw CV + motivatiebrief naar: boogert@imrgroep.nl.

Over IMR

IMR is al 25 jaar een gespecialiseerd bureau voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Of het nu gaat om een advies over wet- en regelgeving, certificering of een BHV-training op locatie. IMR denkt mee buiten de kaders en helpt ondernemers naar een hoger niveau.

Back To Top