Skip to content
Strategie Intensief Sessie

Strategie Intensief Sessie

Organisaties met duidelijke en inspirerende kernwaarden en een heldere visie en strategie presteren beter dan bedrijven die dit niet hebben. Het biedt een kader en geeft een richting aan. Het brengt focus en verbindt medewerkers en klanten. Het zorgt voor energie, inspiratie, enthousiasme en is gericht op het creëren van duurzame toegevoegde waarde.

Strategie Intensief Sessie

Het resultaat van de Strategie Intensief sessie is een gezamenlijk gedragen en aansprekende visie en heldere doelen en acties om hier invulling aan te geven.  Bij voorkeur doen we dit met een betrokken kernteam. Samen komt u immers verder dan alleen. Het Strategie Intensief wordt door ons voorbereid, begeleid en uitgewerkt. Zodat u zich met het kernteam kunt richten op het verkennen, creëren en verdiepen.

‘Strategie Proeverij’

Nieuwsgierig wat het Strategie Intensief u kunt brengen? IMR organiseert op verschillende data’s voor haar klanten en relaties een Strategie ‘Proeverij’ waarin u onze werkwijze en aanpak ervaart, u zelf (eventueel met een collega of relatie) aan de slag gaat met het thema ‘visie’ en er volop gelegenheid is om met anderen te sparren over bovenstaande vragen.

Benieuwd naar een Strategie Intensief sessie? Neem voor vragen contact op met Marcel Hoekstra. E-mail: hoekstra@imrgroep.nl

Back To Top