skip to Main Content
Training Preventiemedewerker 21 November 2019

Training preventiemedewerker 21 november 2019

Op donderdag 21 november a.s. organiseert IMR een korte training preventiemedewerker. De inloop is vanaf 15.00 uur. Om 17.30 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

De preventiemedewerker

De preventiemedewerker ondersteunt de werkgever als interne deskundige om een veilige en gezonde werkomgeving te bieden aan werknemers. Het is daarom belangrijk dat een preventiemedewerker over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Dat u weet hoe u de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) op een praktische manier kunt of laat uitvoeren. Maar ook dat u kennis krijgt van de juiste toepassing van de Arbo wet- en regelgeving. Tijdens deze training leert u deze zaken.

Over de training preventiemedewerker

Deze is opgezet voor beginnende preventiemedewerkers die alles uit hun functie willen halen. Ook ervaren preventiemedewerkers die meer inhoudelijke kennis op willen doen over de risico’s, wet- en regelgeving en veilig werken in het algemeen zijn van harte welkom.

De training bestaat uit de onderdelen:

  • Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden
  • Arbowet en- regelgeving
  • Risico’s herkennen en maatregelen implementeren
  • Communicatie over veiligheid
  • Quiz

Interactieve opzet

Door de interactieve opzet van de training leert u niet alleen meer over wet- en regelgeving en risico’s, maar deelt u ook ervaring met preventiemedewerkers van andere bedrijven.

Aanmelden training

Zien we u op donderdag 21 november 2019 om 15:00 uur bij ons in Alphen a/d Rijn (Distributieweg 29)? Meld u aan via: info@imrgroep.nl. Voor deze training vragen wij een bijdrage van € 50,- per deelname. Heeft u verder nog vragen over de training preventiemedewerker? Stel deze gerust door contact met ons op te nemen.

Back To Top