Ga naar hoofdinhoud
Bedrijfshulpverlener open inschrijving herhalingstraining
BHV starters- en herhalingscursus Bedrijfshulpverlener Inleiding De starterscursus is bedoeld voor werknemers die als Bedrijfshulpverlener zijn aangewezen en die nog niet eerder een BHV-cursus hebben gevolgd. De herhalingscursus is bedoeld voor diegenen die in het bezit zijn van het certificaat Bedrijfshulpverlener en de jaarlijkse herhaling willen volgen. Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zijn werknemers die in geval van calamiteiten in het bedrijf (brand, explosiegevaar of een letselongeval) actie ondernemen. Zij weten wat er moet gebeuren als er brand is, of wat zij moeten doen als iemand een hartstilstand krijgt. Zij weten ook wat zij moeten doen als het gebouw ontruimd moet worden. In zo'n geval zorgen de bedrijfshulpverleners er samen voor dat de mensen zo rustig mogelijk, maar wel snel, het gebouw kunnen verlaten. BHV’ers zijn opgeleid om maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat de gevolgen van een calamiteit worden beperkt, totdat de professionele hulpdiensten zijn gearriveerd. Iedere organisatie in Nederland dient ervoor te zorgen dat er intern voldoende (opgeleide) mensen en middelen beschikbaar zijn zodat bij calamiteiten adequaat kan worden gehandeld. Deze verplichting is wettelijk geregeld in Artikel 15 van de Arbowet.
Lees meer
VCA
VCA Training Basisveiigheid - VOL - VIL VCU
Lees meer
Veilig werken met de heftruck open inschrijving 1 dag
Veilig werken met de heftruck (eendaagse cursus) Inleiding De eendaagse cursus is bedoeld voor deelnemers met de nodige rijervaring en personen die opnieuw opgaan voor het BMWT-examen, waarvan het eerdere certificaat is verlopen. Meer dan 70% van alle ongevallen in het intern transport wordt veroorzaakt door verkeerde bediening. Verkeerde bediening van interne transportmiddelen heeft grote gevolgen voor de veiligheid op de werkvloer, de gezondheid van uw medewerkers en de kosten voor het onderhoud van uw interne transportmiddelen. Het borgen van de aantoonbare deskundigheid van werknemers die "mobiele arbeidsmiddelen met aandrijving" bedienen is ook wettelijk geregeld in het Arbobesluit (Artikel 7.17C).
Lees meer
Veilig werken met de heftruck open inschrijving 2 dagen
Veilig werken met de heftruck (tweedaagse cursus) Inleiding De tweedaagse cursus is bedoeld voor beginnende chauffeurs en magazijnmedewerkers. Meer dan 70% van alle ongevallen in het intern transport wordt veroorzaakt door verkeerde bediening. Verkeerde bediening van interne transportmiddelen heeft grote gevolgen voor de veiligheid op de werkvloer, de gezondheid van uw medewerkers en de kosten voor het onderhoud van uw interne transportmiddelen. Het borgen van de aantoonbare deskundigheid van werknemers die "mobiele arbeidsmiddelen met aandrijving" bedienen is ook wettelijk geregeld in het Arbobesluit (Artikel 7.17C).
Lees meer
Toezicht houden op gedrag Incompany training Aanvraag
Training Toezicht houden op gedrag Inleiding Je bent vast bekend met de richtlijnen en procedures rondom “veilig werken”. In de praktijk werkt het vaak toch net iets anders en daarom is er een norm (Safety Culture Ladder, SCL) in het leven geroepen om te helpen met het daadwerkelijk bevorderen van houdingen veilig gedrag op de werkvloer. Maar wat is veilig gedrag eigenlijk? Wat houdt ‘toezicht houden op gedrag’ in? En ook belangrijk: hoe pas je dit toe in de praktijk?
Lees meer
Preventiemedewerker Incompany training Aanvraag
Lees meer
Bedrijfshulpverlener open inschrijving starterstraining
Lees meer
Hoogwerker Incompany training Aanvraag
Lees meer
NEN3140 Incompany training Aanvraag
Lees meer
Heftruck Incompany training Aanvraag
Lees meer
Het goede HR gesprek Incompany aanvraag
Lees meer
Back To Top