Skip to content

Bedrijfshulpverlener open inschrijving herhalingstraining

Inhoud

Een BHV training is een belangrijk onderdeel van het veiligheidsbeleid binnen een organisatie. BHV staat voor Bedrijfshulpverlening en heeft als doel om de veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen in geval van calamiteiten. Tijdens een BHV training leren medewerkers de basisvaardigheden die nodig zijn om adequaat te handelen bij noodsituaties zoals brand, ongevallen of medische noodgevallen. In deze training wordt de kennis van deelnemers vergroot en worden praktische vaardigheden getraind, zodat zij in staat zijn om in geval van nood snel en effectief te handelen en de juiste hulp te bieden.

De herhalingscursus BHV wordt gegeven door een daartoe bevoegde instructeur en bestaat uit een dagdeel praktijk waarbij het verlenen van eerste hulp (zowel spoedeisende as niet- spoedeisende eerste hulp) wordt behandeld, het bestrijden van een (beginnende) brand en het ontruimen van een gebouw. Tussendoor wordt met een korte herhaling de theorie besproken.

Na het met goed gevolg doorlopen van de cursus ontvangt de deelnemer het digitale IMR certificaat "Herhaling bedrijfshulpverlener" module BO en EH en bijbehorend pasje. Het certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar.

Deze cursussen kunnen zowel als open inschrijving als In-company gevolgd worden.

Duur
De cursus duurt 4 uur (praktijk)

Locatie
De cursus BHV starters- en herhalingscursus Bedrijfshulpverlener open inschrijving wordt gehouden op de eigen cursuslocatie van IMR Training (Distributieweg 29 te Alphen aan den Rijn).

Overzicht

Omschrijving

Bedrijfshulpverlener open inschrijving herhalingstraining

Prijs

€ 170,00

Beschikbare Data

Een incompany training of training op maat

Breng uw organisatie op een hoger kwaliteitsniveau. Bij IMR training streven wij er naar om trainingsoplossingen zoveel mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen. Wat dit concreet voor u kan betekenen, komen wij u graag in een vrijblijvend gesprek toelichten.

Vraag direct een advies aan

Neem contact op

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top