Skip to content

BHV Incompany training

Inhoud

Een BHV training is een belangrijk onderdeel van het veiligheidsbeleid binnen een organisatie. BHV staat voor Bedrijfshulpverlening en heeft als doel om de veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen in geval van calamiteiten. Tijdens een BHV training leren medewerkers de basisvaardigheden die nodig zijn om adequaat te handelen bij noodsituaties zoals brand, ongevallen of medische noodgevallen. In deze training wordt de kennis van deelnemers vergroot en worden praktische vaardigheden getraind, zodat zij in staat zijn om in geval van nood snel en effectief te handelen en de juiste hulp te bieden.

Heb je meerdere deelnemers binnen je bedrijf die opgaan voor een BHV training, denk dan aan een incompany training.

De incompany BHV training wordt gegeven door een daartoe bevoegde instructeur en kan zowel uit een basis of herhalingstraining bestaan of een combinatie van beiden. Bij een starterstraining bestaat de training uit een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk waarbij het verlenen van eerste hulp (zowel spoedeisende als niet- spoedeisende eerste hulp) wordt behandeld, het bestrijden van een (beginnende) brand en het ontruimen van een gebouw. Eventueel toegespitst op behoeften van het bedrijf.  Bij de herhalingstraining wordt tussendoor met een korte herhaling de theorie besproken. Bij de starterstraining kan ook gekozen worden om de theorie vooraf via e-learning te volgen, dan volgt daarna een dagdeel praktijk.

Voordelen incompany training:
• Door de training intern te organiseren, verlies je geen reistijd naar de trainingslocatie, geen reiskosten. 
• Team wordt op dezelfde manier getraind.
• Training kan worden afgestemd op de specifieke behoeften en risico's binnen het bedrijf. 
• Het gezamenlijk volgen van een BHV training kan bijdragen aan teambuilding. Medewerkers leren samenwerken en vertrouwen op elkaars vaardigheden, wat de teamspirit kan    versterken.

Duur
• Incompany BHV starterstraining: 4 uur theorie (klassikaal of via e-learning) 
• Incompany BHV herhalingstraining: 4 uur praktijk 

Locatie
klant locatie of de mogelijkheid op de eigen cursuslocatie van IMR Training (Distributieweg 29 te Alphen aan den Rijn).

Heeft u interesse in een (in)company BHV training? Maak kennis met ons en onze aanpak. Vraag een offerte aan via het aanmeldformulier. 

.
  

Overzicht

Omschrijving

BHV Incompany training

Prijs

€ 0,00

Beschikbare Data

Een incompany training of training op maat

Breng uw organisatie op een hoger kwaliteitsniveau. Bij IMR training streven wij er naar om trainingsoplossingen zoveel mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen. Wat dit concreet voor u kan betekenen, komen wij u graag in een vrijblijvend gesprek toelichten.

Vraag direct een advies aan

Neem contact op

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top