Skip to content

Uitnodiging voor de workshop: ‘Binden & Boeien’

Op donderdag 19 mei organiseert IMR een workshop met als onderwerp Binden & Boeien. Het gesprek over Binden en Boeien, nét even anders.

De inloop is vanaf 15.00 uur en we starten om 15:30 uur. Rond 17:30 uur sluiten we de middag af. Deelname aan deze workshop is gratis.

Herkent u het volgende?

 • Als ik mijn medewerkers de vraag stel hoe ze zich verder willen ontwikkelen blijft het vaak stil. Ik zie graag dat mijn medewerkers hierin actiever meedenken en zelf met een voorstel komen.
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn medewerker actiever deelneemt aan het gesprek in plaats van dat ik zelf heel hard aan het werk ben in het gesprek?
 • Het voeren van jaargesprekken is een verplichting, maar het levert nauwelijks iets op.
 • Hoe voer ik het goede gesprek met mijn medewerker waarin aandacht is voor dat wat goed gaat én voor dat wat beter kan?
 • Hoe ga ik om met weerstand in het gesprek? Hoe leid ik het gesprek dan in goede banen?

In de geldende richtlijnen en normen staat genoemd dat je als werkgever gesprekken dient te voeren met medewerkers over het functioneren en de gewenste ontwikkeling. Uiteraard kun je de gesprekken voeren op basis van een standaard checklist of een afvinklijstje. In de praktijk zien we menig ondernemer en manager worstelen met de jaarlijkse functionerings- of beoordelingsgesprekken en wordt het al snel een ‘moetje’ dat veel tijd kost en weinig oplevert.

Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor ‘de dialoog’ of ‘het goede gesprek’ om medewerkers te verbinden en te blijven boeien. De aandacht voor dit ontwerp kan zoveel meer brengen.

Onderwerpen workshop:

 • Het feest der herkenning: waar we in de praktijk mee stoeien
 • Waarom dit soort gesprekken belangrijk zijn en wat het kan brengen
 • Hoe het net even anders kan
 • Zijn er geschikte gesprekstechnieken die ik kan toepassen
 • Het binden en boeien gesprekscanvas ter inspiratie
 • Handvatten om effectiever gesprekken te voeren

Deze workshop is interessant voor ondernemers, managers en HR-verantwoordelijken die meer willen halen uit de HR functionerings- en/of beoordelingsgesprekken en bereid zijn om te zoeken naar een manier waarop het anders en nog beter kan.

Meld u nu aan voor de workshop ‘Binden & Boeien’! 

Bent u nieuwsgierig hoe u ánders, leuker en effectiever het gesprek voert over ontwikkeling en prestaties? Meld u dan nu aan voor de gratis IMR workshop ’Het gesprek over Binden en Boeien, nét even anders’.

Zien we u op donderdag 19 mei om 15:00 uur? Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat u er snel bij bent. Aanmelden kan via: info@imrgroep.nl.

Als u een collega of andere relatie mee wilt nemen, meld dit dan bij ons zodat wij een persoonlijke uitnodiging kunnen verzorgen.

Locatie workshop: 

Distributieweg 29, 2404 CM Alphen aan den Rijn

Back To Top