Ga naar hoofdinhoud
Vacature Afstudeerstage

VERVULD | Vacature Afstudeerstage Integrale Veiligheidskunde

Deze stageplek is reeds vervuld.

 

Studeer jij Integrale Veiligheidskunde en ben je op zoek naar een uitdagende, leerzame, leuke en inhoudelijk goed passende afstudeerstage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

IMR Advies is al ruim 25 jaar een gespecialiseerd bureau voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Of het nu gaat om advies over wet- en regelgeving, certificering of een BHV-training op locatie.

We zien deze stage als een win–win. Wij denken met jou mee in het formuleren van een passende opdracht, hebben een brede klantenkring waarbij we de opdracht kunnen uitzetten en begeleiden je uiteraard naar een goed resultaat. Als tegenprestatie vragen wij je om (tijdelijk) deel uit te maken van IMR Advies als afstudeercollega. IMR groeit en we zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s en zien een afstudeerstage als een goede manier om laagdrempelig met elkaar in contact te komen. En hopen je natuurlijk (nog) enthousiaster te maken voor dit vakgebied én IMR.

Dus, studeer je Integrale Veiligheidskunde, zit je in het laatste studiejaar en wil je serieus werk maken van jouw afstudeerstage? Dan ben je bij ons van harte welkom als afstudeercollega. Wij komen graag met je in contact.

Dit ga je doen

Na een persoonlijke kennismaking, waarbij je jezelf presenteert en jouw ideeën over de afstudeerstage met ons deelt, evalueren we samen hoe wij jou hierbij kunnen helpen. We formuleren een concrete en uitdagende stageopdracht. Met onze IMR collega’s zoeken we samen naar de juiste klant(en) passend bij de stageopdracht. Uiteraard begeleiden wij jou (en onze klant) in het proces.

Daarnaast maak je als afstudeercollega deel uit van ons IMR-team. Dat betekent dat je meedoet aan de dinsdag ontbijtsessies, onze kennissessies en interne trainingen. Uiteraard ga je ook mee met onze bedrijfsuitjes en vieren we samen successen en verjaardagen.

Wat wij bieden

Je maakt deel uit van ons team en betrekken je bij interne (verbeter)projecten die passen bij jouw kwaliteiten en ambitie. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je snel thuis voelt bij IMR. Blijven groeien vinden wij ook belangrijk. Jij deelt met ons jouw inzichten uit de afstudeeropdracht, want daar kunnen wij ook weer van leren.

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Maandelijks een gezamenlijk IMR ontbijt: een ochtend waarin je alle collega’s ontmoet en ervaringen en kennis deelt met collega’s
 • Persoonlijke begeleiding
 • Een sociaal en betrokken team
 • Een stagevergoeding per maand
 • Gezellige (sportieve) uitjes
 • Bij een goede klik de mogelijkheid om collega te worden

Dit heb jij ons te bieden

Je bent leergierig, je wilt graag weten hoe het écht zit. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s en klanten om tot de best passende oplossing te komen. Je straalt enthousiasme uit, je bent betrokken bij wat je doet en intrinsiek geïnteresseerd in de mensen om je heen.

 • Je volgt de opleiding Integrale Veiligheidskunde (HBO)
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend (in woord en schrift)
 • Bij voorkeur affiniteit met techniek
 • Je kunt werken met MS Office

Zullen we kennismaken?

Is deze stage iets voor jou? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar marrewijk@imrgroep.nl (Angelique van Marrewijk). We maken graag kennis met je!

Back To Top