Skip to content
Projectadviseur

Vacature Projectadviseur bij IMR Advies

IMR Advies is al ruim 25 jaar een gespecialiseerd bureau voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Of het nu gaat om een advies over wet- en regelgeving, certificering, advies of een BHV-training op locatie. IMR denkt mee buiten de kaders en helpt ondernemers naar een hoger niveau.

Wij blijven groeien en zijn daarom zijn op zoek naar een Projectadviseur voor de uitbreiding van ons team. Ben jij degene die wij zoeken? Lees snel verder.

Wat ga je als projectadviseur doen?

Heb je al enige werkervaring en ben je (bijna) klaar met je duale opleiding Integrale Veiligheid of Technische Bedrijfskunde en wil jij je ontwikkelen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu? Dan is de functie van Projectadviseur bij IMR écht iets voor jou.

Je werkt bij ons binnen een projectteam, maar ook zelfstandig bij verschillende bedrijven en sectoren. De functie is uitdagend en afwisselend en je gaat aan de slag met onder andere het uitvoeren van audits en inspecties, biedt begeleiding bij het vaststellen van de strategische richting van een organisatie en bij het formuleren en opvolgen van doelstellingen. Je begeleidt ook certificatietrajecten en helpt bij het opstellen en onderhouden van organisatiehandboeken, bedrijfsreglementen, werkwijzen, procedures en formulieren. Daarnaast voer je risicoanalyses uit op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu, implementeer je samen met de klant gewenste verbeteringen en zorg je voor begeleiding bij de gewenste gedragsverandering.

Wat kan je verwachten?

Bij IMR begeleiden we jou zodat je binnen één jaar kunt groeien tot zelfstandig Projectadviseur. We bieden opleidingsmogelijkheden, passend bij jouw kennis, ervaring én ambitie. Daarnaast word je door ons intensief en persoonlijk ‘on the job’ getraind. Daarnaast bieden we je bij IMR het volgende:

 • Maandelijkse kennissessies met alle collega’s
 • Gevarieerd team. Neem alvast een kijkje bij je (wellicht) toekomstige collega’s >
 • Beloning gerelateerd aan Intermediair salariskompas
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband
 • Deelname pensioenregeling
 • Beschikking over een auto (die je naar keuze ook privé mag gebruiken)

Wat verwachten we van jou?

Het bedrijf IMR spreekt je aan en je denkt dat je bij ons bedrijf past. Daarnaast ben je leergierig, wil je jezelf ontwikkelen, ben je iemand die graag wil weten hoe het écht zit, neem je het voortouw en straal je enthousiasme en betrokkenheid uit. Daarnaast verwachten we dat je:

 • Beschikt over enige werkervaring en (bijna) klaar bent met je (duale) hbo-opleiding in de richting van Integrale Veiligheid of Technische Bedrijfskunde
 • Beschikt over een geldig rijbewijs B
 • De Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst
 • Affiniteit hebt met techniek
 • Kan werken met MS Office

Klaar voor een uitdaging bij IMR Advies?

Lijkt deze functie als Projectadviseur bij IMR je op het lijf geschreven? En kan je niet wachten om samen, deskundig, betrokken, proactief en flexibel in het team van IMR te werken? Dan ontmoeten we je graag! Stuur een mail naar info@imrgroep.nl t.a.v. Floris Boogert.

Back To Top