Skip to content
VCA workshop

VCA workshop op 1 november 2018

Op donderdag 1 november 2018 tussen 15:00 tot 18:00 uur organiseert IMR een VCA workshop. Op deze dag zorgen wij voor een informatieve en inspirerende middag en voorzien wij u van een hapje en een drankje.

VCA in een nieuw veiligheidsjasje

Lang is gesproken over de nieuwe versie van de VCA-richtlijn. Sinds 1 april 2018 is deze nieuwe richtlijn beschikbaar en kunt u daadwerkelijk het nieuwe VCA- certificaat behalen. Tot aan uw certificaat vervaldatum heeft u de tijd om u voor te bereiden op deze overstap!

VCA 2017/6.0

Voor de overstap naar VCA 2017/6.0 heeft IMR een verschillendocument opgesteld dat door onze adviseurs gevolgd wordt bij de overgang naar de nieuwe VCA binnen uw organisatie. Tevens is een methodiek uitgewerkt voor de nieuwe verplichte vraag in VCA** 2017/6.0: het beïnvloeden en verbeteren van het VGM-bewustzijn en VGM-gedrag.

Tijdens de VCA workshop

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over de wijzigingen in VCA 2017/6.0 en een toelichting op de gewijzigde eisen van deze norm. Daarnaast geven wij u zicht op de mogelijkheden om te voldoen aan de verplichte VCA** vraag aangaande het hebben van een programma voor het constructief beïnvloeden en daadwerkelijk verbeteren van het VGM-bewustzijn en VGM-gedrag.

Tijdens de workshop is volop ruimte voor interactie en het uitwisselen van praktijkervaringen. Het van en met elkaar leren staat centraal.
De focus in deze workshop ligt vooral op het informeren en kennismaken met het IMR programma voor het verbeteren van VGM-bewustzijn en -gedrag, zodat voor u duidelijk is welke stappen genomen moeten worden zodat u kunt voldoen aan de VCA 2017/6.0.

Zien we u donderdag 1 november 2018 tussen 15:00 tot 18:00 uur?

Meldt u aan via: info@imrgroep.nl

Back To Top