Skip to content

Meer weten over BHV training?

Meer weten over BHV training?

BHV training

Wilt u een BHV training volgen? IMR training is een onafhankelijk en erkend trainingsinstituut dat vele verschillende trainingen aanbiedt als bijvoorbeeld een BHV training of VCA- en VCU trainingen. De inhoud van de BHV cursus is afhankelijk van de ervaring van de bedrijfshulpverlener. We bieden zowel de starterstraining aan als ook de BHV herhalingstraining.

Wat is BHV?

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Bedrijfshulpverleners, ook wel BHV’ers zijn werknemers die in geval van camaliteiten binnen een organisatie de juiste acties verrichten. BHV training is erop gericht om uw medewerkers in geval van calamiteiten in uw bedrijf (bijvoorbeeld bij brand, explosiegevaar of een letselongeval) snel actie te laten ondernemen. Na onze bedrijfshulpverlener training weet uw personeel hoe te handelen bij bijvoorbeeld een brand of een ontruiming van het bedrijfspand. Daarnaast kan iemand na een BHV training ook eerste hulp bieden bij (bedrijf) ongevallen. Na het succesvol afsluiten van de BHV cursus krijgt de deelnemer een officieel BHV Diploma.

Direct aanmelden

Waarom een BHV cursus volgen?

Werknemers die hulp kunnen verlenen zijn goud waar binnen uw organisatie. Bedrijfshulpverleners kunnen in geval van calamiteiten de risico’s zo veel mogelijk beperken. Bij simpele bedrijfsongevallen is het fijn wanneer iemand snel eerste hulp kan verlenen. In serieuzere gevallen kan een BHV-er met reanimatie het leven redden van een personeelslid of klant. Natuurlijk is het voorkomen altijd beter dan genezen, dit geldt zeker voor bedrijfsongevallen. Mocht het toch fout gaan, komt een BHV cursus altijd goed van pas.

Verschillende soorten BHV Trainingen

Via IMR Training zijn er diverse BHV trainingen te volgen. Ons cursus aanbod op het gebied van BHV is opgeplitst in:

Naast BHV trainingen bieden we ook andere trainingen aan zoals VCA trainingen.

De trainingen vinden plaats in Alpen aan de Rijn, of op locatie incompany – zoals in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Utrecht en verder in de Randstad.

Bekijk alle trainingen

Neem contact op

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top