Skip to content

VCA examentraining?

VCA examentraining?

VCA examentraining

VCA examentraining zorgt er voor dat u goed voorbereid met het VCA examen kan starten. IMR training is een erkend en onafhankelijk opleidingsinstituut dat veiligheidstrainingen verzorgd in de regio Leiden en Alphen aan de Rijn. Zo kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een VCA cursus of een hoogwerkertraining. Tijdens de VCA examentraining zorgen wij ervoor dat je vertrouwd raakt met de wijze waarop het officiële VCA examen wordt afgelegd en gaan we het VCA examen met een VCA proefexamen oefenen. Door het VCA proefexamen ben je goed voorbereid op het echt examen.

Verschillende VCA trainingen

Het IMR biedt verschillende VCA trainingen aan met VCA proefexamens. Wij hebben onder meer trainingen Voor VCA basis, VCA VOL en een VCA examentraining. Daarnaast kunt u bij ons ook een separaat VCA examen af laten nemen. De examentraining wordt maandelijks gegeven in ons opleidingsinstituut in Alphen aan de Rijn. Tijdens de VCA examentraining wordt er voornamelijk gewerkt met oefenopgaven, VCA oefenexamens en VCA proefexamens. In deze VCA proefexamens komen verschillende soorten vragen terug die lijken op het echte examen. De VCA examentraining beslaat een halve dag waarin je aan de slag gaat met VCA proefexamens, en wordt aan het einde van de dag afgesloten met het erkende SSVV- examen waarna u een VCA certificaat ontvangt wanneer u bent geslaagd.

IMR training biedt u onder andere:

  • VCA Examentrainingen
  • VCA examen
  • VCA proefexamen
  • VCA cursus
Direct aanmelden

Informatie over VCA Examentraining

Meer informatie over de kosten van de VCA trainingen, de soorten cursussen en de duur vindt u op onze website. Wilt u meer informatie over onze VCA examentraining, ons VCA proefexamen of onze andere cursussen, of heeft u een vraag? Kijk dan bij onze trainingen of neem contact met ons op via email of telefoon, wij lichten onze trainingen graag toe.

Neem contact op

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top