Skip to content

Meer weten over VCA training?

Meer weten over VCA training?

VCA training

Bent u op zoek naar een VCA training bij u in de regio? IMR training is een onafhankelijk en erkend trainingsinstituut. Wij beschikken over een eigen trainingsruimte in Alphen aan den Rijn en verzorgen ook incompany trainingen op locatie. Naast trainingen, organiseren we ook losse examens, al dan niet met behulp van een cursusboek of e-learning.

Bewust Veilig Dag 2024

Wat is VCA?

VCA staat voor de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. Een VCA training is gericht op operationele (leidinggevende) medewerkers in verschillende branches (bouw, installatie, petrochemische industrie e.d.).  Na het volgen van een VCA training ontvangt u een VCA certificaat, en kunt u in risicovolle werkomgevingen veilig en gezond te werk gaan.

Direct aanmelden

Waarom is een VCA training belangrijk?

Het komt steeds vaker voor dat opdrachtgevers de keuze maken om werkzaamheden alleen uit te besteden aan VCA-gecertificeerde leveranciers. Een VCA certificaat wordt onmisbaar voor professionals in sectoren met een verhoogd veiligheidsrisico.

Verschillende soorten VCA Trainingen

Via IMR Training zijn er verschillende soorten VCA trainingen te volgen. We bieden het volgende aan:

Naast VCA trainingen bieden we ook andere training aan, zoals BHV trainingen.

De trainingen vinden plaats in Alphen aan den Rijn, of op locatie incompany – zoals in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Utrecht en verder in de randstad.

Bekijk alle trainingen

Neem contact op

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top