Skip to content

Waar kunnen onze IMR professionals u mee helpen?

Waar kunnen onze IMR professionals u mee helpen?

Als ondernemer heeft u strategische vraagstukken, veiligheidsproblemen of behoefte aan nieuwe certificering. Samen met IMR zorgen wij voor het voldoen aan wet- en regelgeving en maken wij uw ambities waar.

Samen werken aan groeiambities

Wij werken samen met en voor ondernemers en medewerkers met groeiambities. Groei, zoals u weet gaat niet meer alleen om winst, omzet of een groter marktaandeel. Er komt meer bij kijken. Het gaat om beter willen worden, waarde toevoegen en u hierdoor onderscheiden. Dit vraagt om een heldere visie op de toekomst. Samen kunnen we dit realiseren. IMR werkt planmatig en oplossingsgericht als klankbord voor ondernemers & management.

Vraag direct een advies aan

Branches

Voor elke type bedrijf een passend antwoord voor certificeringen, adviesvraagstukken en trainingen.

Ervaren in elke branche.

IMR uw groei partner

Met IMR Advies bieden wij u maatwerk waarbij wij u in de diverse fases van het ondernemerschap adviseren, begeleiden, inspireren en activeren. Aandacht voor de groei van mens én organisatie is wat ons hierin drijft en waar we sterk in zijn. Daarmee creëren we een breed draagvlak voor verandering en groei. Vanuit reflectie, visie en focus werken we samen met u aan het realiseren van uw groei-ambities.

Vragen?

Geen vraag is te raar of te moeilijk. Wij helpen iedereen.

Stel hieronder uw vraag of vraag informatie aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top