Skip to content

Voorkom ransomware dreigingen. Bekijk onze poster met handige tips.

Dreigingen van ransomware komen steeds vaker voor. Cybercriminelen worden met de dag slimmer en het is dan ook belangrijk dat uw medewerkers zich bewust worden van de dreigingen. Want één verkeerde klik kan ervoor zorgen dat een computer of waardevolle data geblokkeerd wordt. Vanaf dat moment wordt de computer ‘gegijzeld’, alle bestanden worden versleuteld en u kan pas weer toegang krijgen na het betalen van ‘losgeld’. In het geval van ransomware is de malware lastig te verwijderen en kan grote schade aanrichten binnen een korte tijd.

Voorkomen is beter dan genezen

Wij geven u graag bruikbare tips om er voor te zorgen dat ransomware dreiging niet uw informatievoorziening infecteert. Want naast het inregelen van technische maatregelen is ook het bewustzijn van uw medewerkers belangrijk in het voorkomen van ransomware dreigingen.  Download hier onze poster met bruikbare tips en hang hem op >

Doe een informatiebeveiligingsscan van IMR

Wilt u weten waar de pijnpunten in uw bedrijf liggen? Met onze informatiebeveiligingsscan (IB-scan) analyseren we uw bedrijf en brengen we op een overzichtelijke en praktische manier de mogelijke risico’s en pijnpunten op het gebied van informatiebeveiliging in kaart. Zo kunt u precies zien welke (extra) maatregelen u kunt nemen. Zoals bijvoorbeeld het opstellen van een Bedrijfscontinuïteitsplan (BCP).

Vragen of meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het voorkomen van ransomware dreigingen of informatiebeveiliging? Onze professionals staan voor u klaar. Neem contact met ons op.

Back To Top