Skip to content
Vacature: adviseur

Wij van IMR zoeken jou: adviseur met een ‘twinkel’ in de ogen

Wil jij met ons meedenken, meedoen en meegroeien?

Wij van IMR zijn betrokken bij elkaar en onze klanten. We investeren in werkplezier en professionele ontwikkeling. Wij van IMR gaan voor de lange termijn verbinding. Met elkaar en onze klanten. We weten dat we juist sámen verder komen. Onze klanten merken dit en kiezen voor IMR omdat we oog hebben voor wat écht speelt en nodig is. Wij adviseren en begeleiden onze klanten in het behalen en behouden van certificaten en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Wij van IMR denken mee, doen mee en groeien mee!

Wij van IMR zoeken jou: adviseur met een ‘twinkel’ in de ogen

Jij bent sinds een aantal jaar afgestudeerd aan de universiteit of het HBO en je hebt al een aantal jaren werkervaring opgedaan. Je hebt ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu of je bent hier nieuwsgierig naar en je wilt je in dit vakgebied ontwikkelen. Jij gaat ‘aan’ als je kunt meedenken in hoe het nóg beter kan en jij weet jouw enthousiasme als vanzelf over te brengen op klanten zodat ze bereid zijn om die ‘extra stap’ te zetten.

Als jij jouw expertise, kwaliteiten en ervaring wilt delen met ons en onze klanten, dan ben je bij IMR meer dan welkom.

Als het vakgebied nieuw voor je is zorgen we voor een gedegen inwerkprogramma en on-the-job begeleiding om als KAM adviseur bij ons aan de slag te gaan. Als je een meer ervaren adviseur bent, ga jij met jouw kennis en ervaring zelfstandig of samen met een projectteam op pad. Kennis van normen, richtlijnen en Wet- en regelgeving weet je over te brengen en toe te passen binnen het MKB. Je bent in staat om te ontwikkelen, processen te begeleiden, te implementeren en daar waar nodig aan te zetten tot gedragsverandering.

Bij IMR ervaar je een grote mate van vrijheid. De vele verschillende bedrijven en sectoren waarbinnen we actief zijn, zorgen voor een grote afwisseling in de dagelijkse activiteiten en uitdagingen. Als je niet bij de opdrachtgevers bent werk je vanuit huis. Of je plant een dag bij ons op kantoor in. Daar is het plezierig werken, je zoekt collega’s op voor kennisdeling, afstemming, inspiratie en op z’n tijd voor een sportieve, verrassende of smakelijke activiteit.

Uiteraard sta jij zelf ook niet stil. Wij van IMR bieden jou volop de gelegenheid om je verder te ontwikkelen, passend bij jouw ambitie en interesse gebied. Onze jarenlange kennis en ervaring willen wij met jou delen en uiteraard vragen wij jou ook om bij te dragen aan onze ontwikkeling.

Wij van IMR zijn op zoek naar jou en jij herkent je in de volgende uitspraken

 • ik ben nieuwsgierig en leergierig;
 • ik ben ondernemend, denk in oplossingen en zoek naar hoe het nóg beter kan;
 • ik ben in staat om langdurige relaties op te bouwen;
 • ik communiceer soepel en duidelijk en weet ook lastige zaken bespreekbaar te maken;
 • ik ben van nature methodisch, werk systematisch en weet dit om te zetten in pragmatisch handelen;
 • ik ga voor ‘die extra stap’ bij de klant en met mijn enthousiasme en kennis van zaken weet ik de klant zover te brengen;
 • ik overtref graag klantverwachtingen;
 • ik heb affiniteit met techniek.

Wij van IMR vragen van jou

 • enkele jaren werkervaring bij voorkeur in wisselende werkomgevingen;
 • kennis van KAM (dit is een pré maar niet noodzakelijk);
 • dat je beschikt over een HBO- of WO-diploma;
 • dat je beschikt over een geldig rijbewijs B;
 • dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst;
 • dat je digitaal zeer vaardig bent.

Wij van IMR bieden jou

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van ervaring en kennisniveau. Tevens krijg je van ons de beschikking over een auto (die je ook privé mag gebruiken).
 • Wij van IMR vinden verbinding, werkplezier en ontwikkeling belangrijk. Daarom organiseren wij maandelijks de ontbijt (kennisdeling)sessies, trainingen (intern / extern) en verrassende activiteiten. Daarnaast word je actief betrokken bij de groei ambitie van IMR: jouw ideeën doen ertoe. Klankbordgesprekken met een coach helpen je om het beste uit jezelf te halen.
 • Soort dienstverband: fulltime, jaarcontract met de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar IMR en onze aanpak? Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op

Je kunt contact opnemen met Angelique van Marrewijk. Telefoonnummer: 06 – 40798892. E-mail: marrewijk@imrgroep.nl.

Back To Top