Skip to content
Flexibel Werken

Workshop Flexibel Werken op 28 september

Workshop Flexibel Werken voor het MKB: (hoe) werkt dat?

U kent IMR waarschijnlijk omdat wij hebben geholpen bij het behalen en behouden van uw certificeringen. Of wellicht kent u ons omdat wij hulp bieden bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen of omdat wij oplossingen bieden voor uiteenlopende HR- en organisatievraagstukken. Bovendien helpen wij uw organisatie bij het voldoen aan geldende wet- en regelgeving.

Dat is waarbij wij u al jarenlang ondersteunen. Samen met IMR kunnen u en uw medewerkers professioneel, veilig en gezond, verantwoord en plezierig werken. Maar… wij doen meer!

Flexibel Werken, ook met IMR

IMR adviseert bijvoorbeeld ook over het veranderen van de manier van werken in uw organisatie. Krijgt u wel eens vragen van uw medewerkers over flexibel werken? Medewerkers die zorg en werk beter willen combineren? Medewerkers die aangeven meer thuis te willen werken of op andere tijden? Klanten die meer en meer verwachten dat zij ook buiten de reguliere ‘kantoortijden’ en ‘snel’ met uw organisatie kunnen schakelen? En wilt u zich als aantrekkelijke werkgever profileren? Kortom: Flexibel Werken is een kans én een uitdaging. IMR helpt u om hierop adequaat te reageren.

De vier V’s

Hoe organiseer je in praktische zin flexibele werktijden en werkplekken? Hoe geef je als organisatie voor zowel medewerkers als leidinggevende invulling aan de aspecten Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Vertrouwen en Verbinding? Hoe houdt de leidinggevende zicht op wat de flexibel werkende medewerkers doen? En hoe behoudt de organisatie het teamgevoel? Kortom: genoeg vragen over het onderwerp Flexibel Werken.

Een interactieve workshop

Wilt u graag antwoord krijgen op de bovenstaande vragen of heeft u zelf nog meer vragen, dan is deze interactieve en inspirerende workshop iets voor u!

De focus ligt bij deze workshop voornamelijk op de ‘zachte’ kant van Flexibel Werken; wij gaan vooral in op de te maken keuzes, passend bij de strategie en cultuur van uw organisatie. U krijgt op ludieke wijze inzicht in uw eigen standpunt over Flexibel Werken, welke kansen het biedt en welke belemmeringen eventueel nog in de weg staan. Met elkaar komen we tot een aantal praktische inzichten en tools waar u direct mee aan de slag kunt.

Donderdag 28 september 2017, van 16.00 uur tot 19.30 uur.

Meld u vandaag nog aan!

We hopen u persoonlijk te mogen verwelkomen op deze workshop. Uiteraard is het mogelijk om een collega of andere geïntereseerde mee te brengen naar de workshop. Laat het ons weten dan zorgen wij voor een persoonlijke uitnodiging.

Wij zorgen dat u geïnspireerd, geactiveerd en met een gevulde maag naar huis gaat.

Back To Top