Skip to content
Workshop

Workshop Informatieplicht Energiebesparing – donderdag 14 maart 2019

Op donderdag 14 maart 2019 tussen 15:00 tot 18:00 uur organiseert IMR de workshop ‘Informatieplicht Energiebesparing’.

Energiebesparende maatregelen

Iedere organisatie moet het energieverbruik in beeld hebben, want gebruikt uw bedrijf per jaar meer dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m³ aardgas(equivalent)? Dan is deze workshop interessant voor u. U bent dan als bedrijf verplicht te voldoen aan de eisen uit het Activiteitenbesluit omtrent het nemen van energiebesparende maatregelen.

Informatieplicht Energiebesparing

Zijn de bovenstaande criteria van toepassing? Dan bent u ook verplicht om voor 1 juli 2019 aan het bevoegd gezag te melden welke energiebesparende maatregelen uw bedrijf heeft getroffen. Het doel van de overheid met de ‘Informatieplicht Energiebesparing’ is het aanmoedigen van bedrijven tot het starten van energiebesparingen. Voor bedrijven en organisaties zal dit uiteindelijk leiden tot minder energieverbruik.
“Zet de volgende stap naar een beter milieu!”

Tijdens de workshop

Omdat dankzij de bomen het energiebesparende bos bijna niet meer te zien is, helpen wij u met deze workshop een stukje op weg. Tijdens de workshop krijgt u op een interactieve wijze uitleg over welke energiebesparende maatregelen er zijn met een toelichting op de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf. Tot slot kijken we ook naar de toekomst en wat het mogelijke effect zal zijn van alle energiebesparende maatregelen.

Tijdens de workshop is, onder het genot van een hapje en een drankje, volop ruimte voor interactie en het uitwisselen van praktijkervaringen. Het van en met elkaar leren staat centraal. We kijken ook welke maatregelen er al zijn uitgevoerd en waar de uitdagingen zitten.

Zien we u donderdag 14 maart 2019 tussen 15:00 tot 18:00 uur? Meld u aan via: info@imrgroep.nl

Back To Top