Skip to content
Workshop Klanttevredenheid

Workshop Klanttevredenheid – donderdag 13 juni 2019

Op donderdag 13 juni 2019 tussen 15:00 tot 18:00 uur organiseert IMR in samenwerking met Happynizr de workshop ‘Klanttevredenheid’.

Van klantinzicht naar actie

Klantinzicht vormt de basis van klantgericht ondernemen. Het is dé succesfactor voor iedere organisatie; klanten zorgen namelijk voor uw omzet. Bent u benieuwd naar de perceptie van uw klanten over de mate waarin uw organisatie aan hun behoeften en verwachtingen voldoet? Wilt u leren van de feedback van uw klanten, weten wie uw klantambassadeurs zijn en hoe zij kunnen zorgen voor meer omzet? Dan is deze workshop zeer interessant voor u!

Behalve dat u inzicht krijgt, geeft u ook invulling aan de eisen die de ISO-norm stelt.

Klanten zijn de bron voor verbetering

Feedback vragen aan klanten klinkt eenvoudig maar is allesbehalve simpel. Het is oprecht lastig om de klant écht te begrijpen en te leren van de feedback om zo uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Met de online feedbacktool van Happynizr krijgt u snel en eenvoudig een helder beeld van uw verbeterpotentieel en maakt u direct de stap ‘meten = weten’ naar verbeteren. Ervaar zelf hoe bedrijven feedback van klanten hebben ingezet, maar ook hoe lokale ondernemers werken aan meer tevreden klanten en via trouwe klanten hun omzet zien stijgen.

Tijdens de workshop ‘Klanttevredenheid’

Tijdens de workshop wordt de klantfeedback filosofie aan u uitgelegd. Op een interactieve wijze krijgt u uitleg over het kort, krachtig en continu meten van klantfeedback en wat het betekent voor uw medewerkers en uw bedrijfsprocessen

Aan de hand van verschillende cases worden de ‘drivers van klantgericht ondernemen’ ontmaskerd en leert u dat het niet moeilijk hoeft te zijn om klantfeedback te vragen en te meten. Het gaat slechts om een andere aanpak en vaardigheden. Tijdens de workshop is volop ruimte voor interactie en het uitwisselen van praktijkervaringen: het van en met elkaar leren staat centraal. Na de workshop sluiten we graag gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Zien we u op donderdag 13 juni 2019 tussen 15:00 tot 18:00 uur? Meld u aan via: info@imrgroep.nl

Back To Top