Skip to content
LEAN als instrument binnen uw organisatie

Workshop ‘LEAN als instrument binnen uw organisatie’ (UITGESTELD)

Op donderdag 19 maart a.s. zou IMR de workshop ‘LEAN’ organiseren. Vanwege de maatregelen die zijn genomen omtrent het coronavirus is deze workshop UITGESTELD.

——————————————————————————————————————————————————–

LEAN als instrument binnen uw organisatie

Tijdens onze werkbezoeken, waarbij we als projectadviseur veelvuldig contact hebben met de werkvloer en het management, horen we regelmatig: “Het is zo druk. Ik ben momenteel alleen maar bezig met het blussen van brandjes”. We zien dan ook vaak dat er oplossingen worden gekozen die niet de grondoorzaak van het probleem aanpakken, maar dat er noodverbanden worden aangelegd. Denk hierbij aan het uitvoeren van een extra controle stap in het proces, het invoeren van een extra formulier of het aanleggen van extra voorraad. Tijdens het analyseren van deze bedrijfsprocessen komt er regelmatig verspilling naar boven waarbij wij vaak denken: “Dat moet toch anders of meer efficiënt kunnen worden uitgevoerd?”

Speelt u ook met de volgende vragen?

  • Waar zit ons verbeterpotentieel?
  • Waar zit de verspilling in ons proces?
  • Hoe kunnen we visual management inzetten om onze bedrijfsprocessen te stroomlijnen?

Kom dan naar deze interactieve workshop!

Tijdens de workshop:

  • Geven we u graag inzichten in de basisprincipes van LEAN.
  • Leert u wat LEAN kan doen voor jouw organisatie.
  • Is er volop ruimte voor interactie en het uitwisselen van praktijkervaringen.
  • Staat het van én met elkaar leren centraal.

Wilt u graag leren hoe het investeren in LEAN een bijdrage levert aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen? Dan is deze IMR workshop een mooie kennismaking met de toepassing van LEAN in de praktijk. We hopen u persoonlijk te mogen verwelkomen op onze workshop.

Aanmelden workshop

Zien we u op donderdag 19 maart om 15:00 uur? Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Aanmelden kan via: info@imrgroep.nl. Wilt u een collega of een andere relatie mee nemen? Meld dit bij ons, zodat wij een persoonlijke uitnodiging kunnen verzorgen.

Heeft u verder nog vragen over de workshop ‘LEAN als instrument binnen jouw organisatie’? Stel deze gerust door contact met ons op te nemen.

 

Back To Top