Skip to content
Workshop preventiemedewerker

Uitnodiging voor de IMR workshop: ‘Preventiemedewerker’

Op dinsdag 22 maart organiseert IMR een workshop met als onderwerp Preventiemedewerker. De inloop is vanaf 15.00 uur en we starten om 15:30 uur. Rond 17:30 uur sluiten we de middag af met een hapje en drankje. Voor deze workshop vragen wij een bijdrage van € 50,- per deelname.

Preventiemedewerker

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende preventiemedewerkers die ondersteuning willen bij de invulling van hun rol als preventiemedewerker. Maar ook voor de preventiemedewerkers die al ervaren zijn met de taken, maar meer inhoudelijke kennis op willen doen over risico’s, wet- en regelgeving en veilig werken in het algemeen.

Onderdelen workshop:

  • Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden
  • Arbowet en -regelgeving
  • Risico’s herkennen en maatregelen implementeren
  • Communicatie over veiligheid
  • Quiz

Door de interactieve opzet leert u niet alleen meer over wet- en regelgeving en risico’s, maar deelt u ook ervaringen uit de praktijk met preventiemedewerkers van andere bedrijven.

Meld je nu aan voor de workshop Preventiemedewerker! 

Zien we u op dinsdag 22 maart om 15:00 uur? Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat u er snel bij bent. Aanmelden kan via: info@imrgroep.nl.

Als u een collega of andere relatie mee wilt nemen, meld dit dan bij ons zodat wij een persoonlijke uitnodiging kunnen verzorgen.

Locatie workshop: 

Distributieweg 29, 2404 CM Alphen aan den Rijn

Back To Top