Skip to content
Team IMR

Zomerchecklist van het team van IMR

Samen, deskundig, proactief, flexibel en betrokken heeft het team van IMR de afgelopen maanden met elkaar aan mooie opdrachten mogen werken. We hebben ons door nieuwe methodieken weer verder kunnen ontwikkelen. Nu is de zomerperiode aangebroken en is het uiteraard tijd voor ontspanning, samenzijn en gezelligheid. Maar kunt u net als wij, ook het werk niet helemaal loslaten? Dan hebben wij een handige zomerchecklist voor u, zodat u straks gerust op vakantie gaat.

Bepaal uw koers via ons Strategie Intensief programma

Het is bewezen dat organisaties met duidelijke en inspirerende kernwaarden en een heldere visie en strategie beter presteren dan organisaties die dit niet hebben. Het biedt namelijk een kader en geeft richting. Het brengt focus en verbindt medewerkers en klanten. Daarnaast zorgt het voor energie, inspiratie, enthousiasme en is het gericht op een duurzame toegevoegde waarde. Het resultaat van de Strategie Intensief sessies van IMR is een gezamenlijk gedragen en aansprekende visie met heldere doelen om hier actief invulling aan te geven. Samen aan de slag om uw koers voor na de zomer te bepalen? IMR staat voor u klaar.

Voldoe aan de SCL gedragsaudits eisen met onze training Toezicht houden op veilig gedrag

IMR biedt een ééndaagse training ‘Toezicht houden op veilig gedrag’ aan. Via deze training kan u voldoen aan de verplichte eisen voor gedragsaudits die in trede 3 van de Safety Culture Ladder van toepassing zijn. De training heeft als doel u te helpen bewust te worden van veilig gedrag op de werkvloer. En attendeert u op de aspecten waar u op kunt letten vanuit de norm en het wettelijke kader. Daarnaast laat de training u ook ervaren hoe u collega’s kunt attenderen op veilig en onveilig gedrag. De volgende training is op 12 september. Meld u vandaag nog aan en zorg ervoor dat de veiligheid binnen uw bedrijf voor de toekomst op orde is.

Ook op vakantie veilig werken

Als ondernemer staat het werk waarschijnlijk nooit volledig stil. We zien veel ondernemers die de laptop op vakantie meenemen en deze zo nu en dan toch even openklappen. E-mails checken, offertes controleren of brandende vragen van collega’s toch even beantwoorden. Om uw werk te kunnen doen, heeft u vaak verbinding met het openbare netwerk nodig. Dit levert op het gebied van veiligheid verschillende risico’s op. In dit artikel vertellen we u meer over informatiebeveiliging en hoe u ook op vakantie veilig werkt.

Vergeet niet te ontspannen

Het belangrijkste om niet te vergeten? Ga tijdens uw vakantie vooral ontspannen en kom tot rust, want ook dát is voor iedereen erg belangrijk. Laat het allemaal even los en geniet van uw vakantie. Gaat u over een tijdje weer aan de slag? Dan staat het team van IMR weer voor u klaar om samen, deskundig, proactief, flexibel en betrokken aan de slag te gaan op het gebied van wetgeving, normen & certificeringen, advies en trainingen. Maar eerst… wensen we u een fijne zomer!

Back To Top